Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας προσκαλούμε στην εκθεση AUTO TEC EXPO 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από 29/9 έως 1/10.Θα είμαστε στο stand B2. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείτε τις νεότερες τάσεις και καινοτομίες των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, και να απολαύσετε μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες!

Οι ημερομηνίες συμπίπτουν και με την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας της FORCH HELLAS!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο του αυτοκινήτου. Είτε ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία, τα προϊόντα, τις καινοτομίες, είτε απλώς θέλετε να εμπνευστείτε, θα βρείτε πολλά πράγματα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Για να κάνουμε αυτή την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη, αλλά και λόγω της συμπλήρωσης 30 χρόνων της εταιρίας μας, έχουμε ετοιμάσει πλούσια δώρα, κληρώσεις και εκπληκτικές εκπτώσεις για όσους επισκεφτούν το stand μας. Αναμένεται μια σειρά από συναρπαστικά δώρα και διαγωνισμούς που θα κάνουν την παρουσία σας αξέχαστη!

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και να απολαύσετε τα οφέλη αυτής της μοναδικής έκθεσης!

𝟑𝟎 𝚾𝚸𝚶𝚴𝚰𝚨 𝐅𝐎𝐑𝐂𝐇 𝐇𝐄𝐋𝐋𝐀𝐒
𝟑𝟎 𝚾𝚸𝚶𝚴𝚰𝚨 𝚨𝚸𝚰𝚺𝚻𝚮 𝚬𝚵𝚼𝚷𝚮𝚸𝚬𝚻𝚮𝚺𝚮, 𝚷𝚶𝚰𝚶𝚻𝚮𝚻𝚨, 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚷𝚬𝚰𝚨, 𝚱𝚨𝚰𝚴𝚶𝚻𝚶𝚳𝚰𝚨