Όροι χρήσης

Γενικά

Η χρήση που παρέχεται στον επισκέπτη από τον ιστότοπο προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου. Εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Παρακαλούμε ο επισκέπτης να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η χρήση του ιστότοπου μας ακόμη και μετά από αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη, αποδοχή των όρων.

Γενικοί Όροι

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας καθώς και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, να ενημερωθούν πλήρως για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας, τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες, οι ρυθμίσεις, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται από το νόμο, από το ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις. Όλα τα κείμενα, οι εικόνες, τα σήματα, είναι καταχωρημένα και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στο υποσέλιδο Πολιτική απορρήτου. Τα δεδομένα τα επεξεργάζεται η εταιρεία μας, τηρώντας την Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε σας στο υποσέλιδο Πολιτική απορρήτου.

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει το πρωτόκολλο SSL, το οποίο είναι το παγκόσμιο στάνταρ στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση ιστοσελίδων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας τις προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Όλες αυτές οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται αυτόματα από έναν μηχανισμό. Ο μηχανισμός αυτός εξακριβώνει εάν υπάρχουν αλλαγές στα δεδομένα κατά την μεταφορά τους.